Menu

TOJAgodowa Kuchnia

Tak gotuję dla moich gości na

PRZETWORY SEZONOWE

PIKANTNE KISZONE POMIDORY

jagodowapolana

SKŁADNIKI Pomidory gruntowe lima korzeń chrzanu (ok 2 cm na słoik) ząbki czosnku (minimum 2 na słoik) liście porzeczki ( 2-4 na słoik) koper  ziarenka gorczycy  pieprz w ziarnach pikantna papryczka suszona w płatkach lub surowa sól do przet... więcej

CHRZAN DOMOWY

jagodowapolana

  Jeśli macie w domu sokowirówkę i duży korzeń chrzanu, możecie samodzielnie przygotować słoiczek tego cudownego  tradycyjnego dodatku do mięs i ryb. Zapomnijcie o płaczu i wielogodzinnej walce z tarką. Szybko, łatwo i zdrowo. SKŁADNIKI kor... więcej

SYROP Z KWIATU CZARNEGO BZU

jagodowapolana

Przełom maja i czerwca to najlepszy czas na zbiór tych cennych w składniki odżywcze kwiatów. Pachną naprawdę słodko i intensywnie i są skarbnicą wartości odżywczych. Jesienią i zimą zadbają o naszą odporność, a jeśli już coś złapiemy, dzięki ich napo... więcej

© TOJAgodowa Kuchnia
Blox.pl najciekawsze blogi w sieci