Menu

Jagodowa Polana

Każdy może gotować, nawet andragog z doświadczeniem w bankowości;-))

OBIAD WEGETARIAŃSKI

JESIENNE VEGE-DANIE Z SOCZEWICĄ

jagodowapolana

Kolejne jesienne danie, w którym wykorzystacie dynię. Jak zawsze proste, niepracochłonne, bez zadęcia:-)  SKŁADNIKI: szklanka zielonej soczewicy ćwiartka małej dyni hokkaido 2 duże czerwone papryki  2 średnie cebule pęczek natki pietruszki&... więcej

ULUBIONE WARZYWA

jagodowapolana

Wrzesień jest cudowny, zwłaszcza kiedy jest tak słoneczny jak teraz. Na targu całe mnóstwo wspaniałych warzyw i jesiennych owoców, mogłabym gapić się bez końca. Zainspirowana ich niesamowitymi kolorami, dla odmiany na kolację popełniłam vege-szaleńst... więcej

DYNIOWO-ORKISZOWE KLUSECZKI Z TYMIANKOWYM MASŁEM

jagodowapolana

  U mnie jesień to czas dyni. Kolor pomarańczowy dla kobiet jest szczególnie ważny, dba o naszą skórę, a więc o urodę;-) Dynia ma to do siebie, że jest przeważnie spora i dobrze mieć w zanadrzu kilka sposobów na jej wykorzystanie. Co prawda świe... więcej

© Jagodowa Polana
Blox.pl najciekawsze blogi w sieci