Menu

Jagodowa Polana

Każdy może gotować, nawet andragog z doświadczeniem w bankowości;-))

PĘCZOTTO PORTOBELLO Z PUREE DYNIOWYM

jagodowapolana

    Sezon dyniowy trwa. Dokąd bym się nie zapuściła w celach zakupowych, wciąż wracam z kolejną dynią pod pachą. Nie walczę już z tym, są nałogi którym warto ulegać.  Wyszło intuicyjnie. Upiekłam połówkę niedużej makaronowej dyni z myś... więcej

BIESZCZADZKIE FUCZKI W WERSJI VEGE

jagodowapolana

     Historia jest prosta. Serdeczny przyjaciel przysłał mi zdjęcie swojego lunchu. I tak właśnie poznałam fuczki, a ponieważ jestem ciekawska jak mało kto, natychmiast wgryzłam się w temat. Fuczki to nic innego jak bieszczadzkie plack... więcej

JESIENNE VEGE-DANIE Z SOCZEWICĄ

jagodowapolana

Kolejne jesienne danie, w którym wykorzystacie dynię. Jak zawsze proste, niepracochłonne, bez zadęcia:-)  SKŁADNIKI: szklanka zielonej soczewicy ćwiartka małej dyni hokkaido 2 duże czerwone papryki  2 średnie cebule pęczek natki pietruszki&... więcej

© Jagodowa Polana
Blox.pl najciekawsze blogi w sieci